Links

Op deze pagina vindt u handige informatie voor Nederlanders die in Ethiopië wonen. Sommige van de links zijn in PDF format. Voor deze documenten heeft u een PDF viewer nodig.


Nederlandse Vereniging Ethiopië

Screen Shot 2015-01-21 at 18.08.21De NVE is een actieve vereniging voor Nederlanders die in Ethiopië wonen. Momenteel telt de vereniging meer dan honderd leden. De NVE zorgt voor Nederlandse gezelligheid in het Ethiopische leven. Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar de NVE: mailnve [at] gmail [dot] com. Of ga naar: www.nvethio.wordpress.com

 


 Wim’s Holland House

Vroeger de Milk Bar, nu Wim’s Hollands House een café met Hollandse sfeer. Bij Wim’s Holland House kun je ook eten: van oerhollandse maaltijden zoals erwtensoep, tot pasta’s, pizza’s en salades. En zelfs Duitse braadworst met kartoffelsalade! En dit alles natuurlijk zoals altijd voor bijna niks, voor de echte Hollanders onder ons!


 ICS Guide

De website van de ICS heeft uitgebreide informatie over Addis Ababa. Via deze link vindt u pagina’s, onder andere over vermaak en shopping in Addis.


 Trips from Addis

In dit document staan korte dagtrips beschreven rondom Addis Ababa. Het document is wel verouderd, maar wellicht zijn er voor u nog leuke dagtrips beschreven.