Themaweekend op 17 en 18 februari!

 

Het themaweekend op de Taaltoekel komt eraan! 

We gaan er op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari een gezellig en leerzaam weekend van maken!

Tijdens het themaweekeinde wordt cultuuronderwijs (Nederland en Belgie) aangeboden aan de kinderen. Dit is een verplicht onderdeel op alle NTC scholen (onderwijsinspectie).

Het weekeinde is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 en de leerlingen van het VO. De leerlingen van groep 4 t/m 8 en het VO blijven overnachten op school en de leerlingen van groep 1 t/m 3 gaan naar huis. Het programma begint op zaterdagochtend om 9.30 uur en eindigt voor de kleinsten om 16.00. Op zondag beginnen we om 10.00 en worden alle ouders om 14.30 verwacht voor een afsluitende presentatie.
Willen jullie op zaterdag een snack en lunch meegeven aan de kinderen? De lunch op zondag verzorgt de school! Voor de overnachtende kinderen regelt de school het avondeten op zaterdag en het ontbijt op zondag.
Voor het overnachten hebben wij tenten , slaapzakken en matjes nodig. Een vriendelijk verzoek aan alle ouders om ons even te mailen als jullie dergelijke zaken in Addis hebben en bereid zijn het aan ons uit te lenen. Als het kan, graag zo snel mogelijk, zodat we op tijd kunnen inventariseren of we voldoende tenten e.d hebben. Alvast veel dank voor jullie medewerking!
Wij, als team, zijn volop bezig met de voorbereidingen en hebben er weer veel zin in!!

Het wordt weer een mooi weekeinde!